معرفی کد کیو آر :
QR Code یک رمز میله ماتریسی (یا بار کد دودورا [دو بُعدی]) است. می توان آن را با پوینده های QR، تلفن همراه دوربین دار و تلفن هوشمند خواند. این بارکُد در بردارنده ی چید مانی از چهار گوش های سیاه بر روی زمینه ی سپید است. داده ی نهفته می تواند نوشته، نشانی وب، شماره تلفن، یا داده ی دیگری باشد.
ایده ساخت و اجرای این رمز، در شرکت تویوتای ژاپن و در سال ۱۹۹۴ میلادی بدست آمد. استفاده از این کد در ژاپن بسیار فراگیر است و بیشترین کاربرد را میان بارکد های دو بعدی دارد. "QR" کوتاه "Quick Response" (پاسخ سریع) می باشد، زیرا سازنده ی آن می خواست کد به گونه ای باشد که درونمایه با شتاب زیاد رمزگشایی شود.
برای دیدن یا اسکن کدهای کیو آر به چه چیزهایی نیاز خواهیم داشت :
- به یک تلفن همراه دارای دوربین یا یک تلفن هوشمند (آیفون ، تلفن هایی با سیستم عامل آندروید یا ویندوز فون)
- برنامه ای که به شما این امکان را بدهد که کدهای اسکن شده را رمز گشایی کنید . (به صورت پیش فرض این برنامه ها بر روی تلفن های هوشمند نصب هستند .)
راه های استفاده از کدهای کیو آر در کلاس درس:
- بیشتر دانش آموزان بعد از اتمام آزمون به دنبال بازخورد سریع هستند . و از معلم پاسخ سوال های آزمون را می پرسند ، با استفاده از یک کد کیو آر می توانید لینک پاسخ سوالات آزمون را در اختیار آن ها قرار دهید .
- راه های متفاوتی برای استفاده از کدهای کیو آر وجود دارد که بسته به نیازتان می توانید از آن ها استفاده کنید .
ایجاد کد های کیو آر :
برای ایجاد کدهای کیو آر سرویس های آنلاین فراوانی وجود دارند که در زیر به برخی از این سرویس ها اشاره می کنیم .
- از میان وب سایت های ایرانی که سرویس ایجاد کد به صورت آنلاین را ارائه می دهند . می توان به وب سایت کیو آر کد ایران با آدرس qr-code.ir و وب سایت رمزینه با آدرس qrcs.ir اشاره کرد .
دریافت پی دی اف مقاله استفاده از کدهای کیو آر در کلاس درس ریاضی 
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب
برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید